9.2.2021 Místo čínských investic....

Odpovědět
Půlkrabí
Administrátor fóra
Příspěvky: 35
Registrován: ned 30. srp 2020 11:15:02

9.2.2021 Místo čínských investic....

Příspěvek od Půlkrabí »

Místo čínských investic vakcíny.

---------------------------------------------------
Anna Jeníčková
Před 1 hodinou

Kde jsou ty stamiliardové investice, kterými se M.Zeman holebal a mával listinami v přímém přenosu při volbě prezidenta?

Opět a zase lhal.

To maličký Thajwan v Česku investoval víc jak celá Čína.


To setkání zase dopadne velmi nevýhodně pro česko.



ilia Tichý
Před 53 minutami
Anna Jeníčková

Toto setkání má velký význam udržování jednání z Čínou nebo zeměmi mimo EU je důležité díky našemu presidentovi který tam byl také jako vyslanec EU bylo velice prospěšné nejde jen o investice jsou důležitější věci přátelství s Čínou a zeměmi mimo EU jsou důležitá v zemích mimo EU se používá vakcína z Číny proočkovanost v takovém Srbku je velká kde se na to hrabe EU .

-----------------------------------------


Eva Vršatová
Před 17 minutami

Děkuji panu Zemanovi za dobré vztahy s Čínou, protože on myslí na budoucnost naší země. USA se rozpadají, Evropa bude následovat, tady nejde o investice, tady jde o dobré vztahy s nejmocnější ekonomickou světa. My jsme takový mraveneček, už jenom fakt, že se s námi baví je úžasné. Pan Zeman je skvělý diplomat a politik, u nás možná nejlepší. Stejně tak děkuju panu Putinovi, že nám stále zachovává přízeň. Až odejde Zeman a Putin - teprve, vy remcalové a kritici všeho, uvidíte. S kým asi tam bude ve světě jednat pan Bartoš, či ta Pekarová nebo Fiala... až si je na podzim zvolíte. Jestli se na nás Čína naštve, tak nebudeme mít co na sebe, nebudeme mít elektroniku...však uvidíte. Podívejte se na videa Pavla Dvořáka na youtube, seznamte se s nějakým Číňanem, je jich v Čechách dost...čtěte víc o Číně, protože jenom neinformovaný blbec pořád útočí a kritizuje čemu nerozumí.


--------------------------------



Aneb jak diskutéři z Novinek nepoznají čínské trolly.


Obrázek
Odpovědět