21.4.2021 Putin: Rusko tvrdě odpoví na provokace

Odpovědět
Půlkrabí
Administrátor fóra
Příspěvky: 35
Registrován: ned 30. srp 2020 11:15:02

21.4.2021 Putin: Rusko tvrdě odpoví na provokace

Příspěvek od Půlkrabí »

Putin: Rusko tvrdě odpoví na provokace


Ivana Žáčková
Adekvátní krásná reakce, Putin to pojmenoval přesně! Naše nicky mu nesahají ani po kotníky ani po stránce inteligence, nadhledu a diplomacie. Pane prezidente tleskam! Jinou odezvu jsme si ani nezasloužili.Jsme zaprdená malá zemička, a můžeme být rádi, že nám to Hamáček a Babišem nezavarili více i když za ty urážky a obvinění bez důkazů by to by se jeden nedivil....



Jiří Brabec
Jen díky rozvaze pana Putina, který je největší demokrat z mocných, je ve světě zatím relativně klid. Ovšem i míra ústupkú má své meze. To bychom si měli uvědomit nejen i my ale především za oceánem. Pak se budeme divit pokud to stihneme.



Josef Polách
To je příklad,jak se má zachovat každá vláda! Bránit holýma rukama svůj lid,svůj stát a domov. Ne z Ameriky,z Ruska by si měl vzít každý příklad.Myslím,že bránit se od pomluv a utlačování je správné.



Ada OTTO
Souhlas Putine, za současné Česku se stydím, přiřadili jsme se tak k těm nějvětším protiruským štváčům. Ale jako vše, časem se to uklidní, současní političtí pomatenci také nebudou věčně vládnout a přijdou po nich zcela určitě rozumní lidé, kterým nejde o provokace, ale o spolupráci.


atd., atd.....



Obrázek

Odpovědět