2.4.2021 Ukrajinu můžeme zničit, pohrozil Kreml...

Odpovědět
Půlkrabí
Administrátor fóra
Příspěvky: 35
Registrován: ned 30. srp 2020 11:15:02

2.4.2021 Ukrajinu můžeme zničit, pohrozil Kreml...

Příspěvek od Půlkrabí »

Ukrajinu můžeme zničit, pohrozil Kreml kvůli možnému posilování NATO v oblasti

---------------------------------------

Vojtěch Vened
Fandím Rusku,... je jedině dobře, že si Rusko vzalo zpátky svůj Krym.


Petr Havlík
Západ, nebo USA by potřebovali ne drbání ale buď pořádně za uši nebo smést z povrchu zemského. Amerika si ze zemí NATO dělá skladiště vojáků a jaderných zbraní. Divím se Putinovi (a fandím mu) že má takovou trpělivost...


Jiří Blahník
Vojtěch Vened
Souhlasím, a dovolím si dodat, že Havel nazval bomby svržené na Srbsko, jako humanitární bomby. Havel byl skutečně velký humanista.



Zdeněk Nosál
Při dělení SSSR byla dohoda, že Ukrajina zůstane neutrální. Proto se do ni pod režijí Ameriky nacpalo NATO.



Stanislav Vařeka
Bohužel, Rusko jako supervelmoc již dloiho u svých hranic tolerovalo to , co se děje na Ukrajině i ukrajinské provokace vůči Rusku a to přímo i na hranicích s RF.



kamil černý
Ukrajina by se měla vrátit Rusku. Ukrajině bude lépe jako svazová republika Ruska.



Dan Hrubý
Ukrajina má pouze posloužit k vyvolání války. Západ potřebuje lebensraum.



Petr Zajac
Neni tajemstvim, ze USA chce v Evrope rozpoutat valku, aby rak zachranila svou krachujici ekonomiku a dolar.. Proto zacatkem roku doslo k presunu IS vijaku a techniky na Ukrajinu, zamerna provokace ze strany USA a zatim to amikum slape podle planu..



jaroslav doffek
Tak za prve novinky se ani nezmínily o tom,že NATO už delší čas lifruje svá vojska přes Slovensko na Ukrajinu a Rusko co dělá děla pro ochranu a hlavně doma oproti NATU které je na cizím územi.Pokud Ukrajina spolu z NATEM a USA budou chtit napadnout Ruské územi,může to být riskantni i pro celou Evropu,protože všichni jsme v NATO



Milan Peleška
Vysoce tendenční článek, který převrací skutečnosti!!Rusko nepotřebuje nikam útočit, ale naprosto ekonomicky zkrachovalé Ukrajině nezbývá nic jiného než vyvolat válku!! Pokud vím, tak veliké transfery obrněné techniky NATO se přesunují na východ přes Slovensko a jsou o tom video záznamy!!



Miroslav Ružička
Jde o to, že Ukrajina se chystá rozpoutat znovu agresi na Donbasu a na nějaké Minské dohody kašle. O tom nás naše média neinformují. Rusko jen reaguje na kroky Ukrajiny a bude chránit obyvatele Donbasu před Ukrajinskou agresí.



Petr Sedláček
Takže na rozdíl od redaktorů Novinek a mnoha zdejších diskutujících já včera večer rozsáhlý rozhovor s ministrem Lavrovem poslouchal. ...nicméně připustil, že pokud vyjdou snahy jistých kruhů vyprovokovat ozbrojený konflikt ze strany Ukrajiny, podpořený ze zahraničí, bude muset Rusko reagovat a ona reakce MŮŽE způsobit konec Ukrajiny, tak, jak ji známe dnes.




Tomas Sedlacek
Vzpamatujte se. V čím zájmu tohle všechno je? Myslíte si že Rusko potřebuje někoho napadat? Proč se přesunují vojska U.S. k hranici Luganska?




Vaclav Polo
Žádná Ruská vojska v Doněcké oblasti nejsou, kdyby ano byl by už dávno klid. Jde zase jenom o propagandu aby tomu lidé uvěřili. Ukrajinská vláda jsou pouze americké marionety.


atd., atd.....



Obrázek

Odpovědět