27.12. 2022 Tuž poďme si to zhrnut...

Odpovědět
Půlkrabí
Administrátor fóra
Příspěvky: 35
Registrován: ned 30. srp 2020 11:15:02

27.12. 2022 Tuž poďme si to zhrnut...

Příspěvek od Půlkrabí »

Tuž poďme si to zhrnut...


Vladimír Olšák alias "Ladislav Větvička":


Rus už to nevydržel a zahajil valku proti Zapadu na Ukrajině. Fijalova vlada se rozhodla, že je ve valce a začala zadarmo dodavat zbraně jedne straně.

Po vladě Babišově, kera se dopustila trestneho činu apartheidu….

...se fialova vlada dopustila popřeni svobody slova a nechala zakazat weby, kere se ji nelibily

Žadna z tehdejšich vlad ovšem nebyla tak debilni, aby poškodila vlastni občany tym, že přestala brat energyje ze zdroju, kere su pro občany nejvhodnějši...

...neochota vladcu dodržet Minske dohody, kere sami podepsali, zpusobila stav, kdy Ukrajincum v jejich vlastni zemi už nepatři vubec nic. NIC.

…pokud by fialovi zaprodanci v čele našeho statu nevyhlašovali, že to je naša valka, že my sami zme ohroženi a že budeme bojovat tak chrabře, že brzo budeme pod hradbama Kremla a Rus sam zdrhne za Ural.

Takže ano, přiznejme si, že fčil už to je naša valka. Bo nas do ni vtahli. Je uplně jedno, že si ju nikdo nepřal, kromě tych fijalovych mamlasu. … Už zase nas ženu, abysme rukovali do konfliktu, kery s nama nema nic společneho.

Podle všeckych indyciji se Zapad snaži eskalovat konflikt v severnim Kosovu… To može přerust v horky konflikt NATO x Srbsko. Už se těšite, až dostanete povolavak a pudete střilat Srby na jejich uzemi?

...špekuluje se o tym, že hrdinny Polak pude poskytnut bratrsku pomoc svojim zapadoukrajinskym kamošum proti připadnemu běloruskemu utoku ze severu...

Klidně si zvolme Čapuši, nebo PetroPavla. Prašť jako uhoď. Jediny, kery vypada, že by nas neposlal do valky, tedy Jarek Bašta, ma minymalni šance na uspěch.

Což znamena enem to, že rozhodovani mezi Čapuši a PetroPavlem je enem rozhodovanim, jestli budeme rukovat v březnu, nebo až v květnu.

kristofikova1.jpg
kristofikova1.jpg (42.59 KiB) Zobrazeno 1352 x
kristofikova.jpg
kristofikova.jpg (42.02 KiB) Zobrazeno 1352 x
vetvicka2.jpg
vetvicka2.jpg (166.82 KiB) Zobrazeno 1352 x




Obrázek

Štítky:

Standa

Re: 27.12. 2022 Tuž poďme si to zhrnut...

Příspěvek od Standa »

Dokud nekdo nezboura Ladova fakta.... :D

vs např.:

"Po vladě Babišově, kera se dopustila trestneho činu apartheidu…."

:lol:

Odpovědět